Puuveneilijän pipokausi jatkuu ja Suomen Puuveneilijöiden pipoja on edelleen saatavana. Tästä venekunnalle yhteisöllisyyttä henkivä varuste sekä lumenkolaukseen että alkavan veneilykauden kylmemmille keleille. Pipot ovat yhden koon (one size fits all) päähineitä. Valkoisella painetun Suomen Puuveneilijöiden logon läpimitta on 55 mm. Pipot ovat keinokuitua, eivät kutita eivätkä nukkaannu. Pesu 40°, voi silittää. Värejä on neljä: Vartiovuoron musta, Lyijypainon harmaa, Kulkuvalon punainen ja Laivaston sininen.

Hinta toimituskuluineen postitse vain 20 € kappale. Yhdistykselle pipoista jäävä kate käytetään jäsentoiminnan kehittämiseen.

Pipojen lisäksi löytyy myös saalinkiviirejä heti toimitukseen. Kotimainen Helsingin Lipputehtaan tekemä laadukas viiri on varustettu Suomen Puuveneilijöiden logolla. Koko: 580 mm (pituus) x 280 mm (korkeus). Viirissä on valmiina silmukka ylänurkassa ja alhaalla 95 cm vapaata viirinarua kiinnitykseen. Viirin pesu 40°, voi silittää. Hinta toimituskuluineen postitse 15 € kappale.

Pipojen ja viirien tilaukset sähköpostitse osoitteeseen puuveneilijat@gmail.com.

Tuotteita on rajallinen määrä ja ne toimitetaan tilausten saapumisjärjestyksessä. Muistathan mainita haluamasi värin(t)!