Puupaatin Venepörssi​

Puupaatin Puuvenepörssi on nyt myös verkossa

Puuveneen omistajalla on perinteisesti kaksi ilon päivää, veneen ostaminen ja veneen myyminen. Etsi listalta itsellesi uusi vene tai myy vanha veneesi puuveneharrastajalle. Puuvenepörssissä ilmoittaminen on maksutonta Suomen Puuveneilijöiden jäsenille eli jos et ole vielä yhdistyksen jäsen ja olet myymässä venettäsi, liity yhdistykseen ja lisäämme myynti-ilmoituksesi listalle. Ilmoitusta varten tarvitsemme sinulta myytävän veneen nimen ja/tai tyypin, myyvän kuvan tai kuvia veneestä, hintapyynnön (emme julkaise ilmoituksia ilman hintaa), veneen pituuden, rakennusvuoden, kuvauksen veneestä, sen kunnosta, korjauksista, varusteista ja sijainnista, sekä sinun yhteystietosi, sähköpostin tai puhelinnumeron. Ilmoitathan Terolle myös kun saat listalla olevan veneesi myytyä tai jos haluat tehdä muutoksia myynti-ilmoitukseen.

Matkavene, 1995

Pituus: 12.5 m

Rakentamisvuosi: 1995

76500 €

Ilona on Seppo Suurnäkin viimeisin ns. isorunkoinen vene ja se on erinomaisessa kunnossa. Vuosien varrella paljon parannuksia ja korjauksia: uusi varalaita+tolpat, kannen reunalauta, törmäyslista, keittiö uusittu. Paljon muuta.

Utö-risteilijä, 1949, FIN-1

Pituus: 12.4 m

Rakentamisvuosi: 1949

35000 €

Veneenveistäjä Janne Pettersson tehnyt kuntokartoituksen ja todennut: ”… ikäisekseen hyvässä kunnossa ja … varmasti yksi parhaiten säilyneistä ja ylläpidetyistä yksilöistä. Pohjaremontti on tehty ja kevätkunnostuksen jälkeen vene on käyttökunnossa.” Klassikkorekisterissä, K-merkintä.

Mahonkinen Daycruiser, one-off

Pituus: 6.0 m

Rakentamisvuosi: 1976

25000 €

Vene veistetty 1976 Degerby, Inkoo. Vuonna 2014 kyljet ja pohjan saumat listoitettu, Veneveistämö R. Tuovinen.

Summalainen fiskari Suurnäkki

Pituus: 11 m

Rakentamisvuosi: 1977

25000 €

2004-2006 talvikautena ”KAIKKAAN” tehtiin iso huolto! Koko vene käytiin läpi ulkopuolelta. Norwoodin veneveistämöllä Loviisan Vahterpäässä Jyrki Ikosen toimesta, pohja, kansi, kyljet ja hytit. Lakka pois pinnoista kyllästettiin ja lakattiin Rylardilla 9 kertaa! Vedenalaiseen osaan Primer ja lyijymönjä.

Mahonkipursi Calypso

Pituus: 12 m

Rakentamisvuosi: 1970

15000 €

Myytävänä harvinainen mahonkikaunotar, jolla on pitkä, suurelta osin tunnettu elämä takana ja vuosia edessä. Vene on valmistunut 1970 A.E. ja P. Suntion Veneveistämöltä Neuvottoman kylässä.

Vesibussi, 1974

Pituus: 14.99 m

Rakentamisvuosi: 1974

15000 €

Alus on kunnostusvaiheessa, mitta- ja kansallisuuskirja alusrekisterissä. On myös vesikulkuveuvorekisrerissä joten voi loppuunsaattaa joko kaupalliseen tai huvikäyttöön.