Puupaatin Venepörssi​

Puupaatin Puuvenepörssi on nyt myös verkossa

Puuveneen omistajalla on perinteisesti kaksi ilon päivää, veneen ostaminen ja veneen myyminen. Etsi listalta itsellesi uusi vene tai myy vanha veneesi puuveneharrastajalle. Puuvenepörssissä ilmoittaminen on maksutonta Suomen Puuveneilijöiden jäsenille eli jos et ole vielä yhdistyksen jäsen ja olet myymässä venettäsi, liity yhdistykseen ja lisäämme myynti-ilmoituksesi listalle. Ilmoitusta varten tarvitsemme sinulta myytävän veneen nimen ja/tai tyypin, myyvän kuvan tai kuvia veneestä, hintapyynnön (emme julkaise ilmoituksia ilman hintaa), veneen pituuden, rakennusvuoden, kuvauksen veneestä, sen kunnosta, korjauksista, varusteista ja sijainnista, sekä sinun yhteystietosi, sähköpostin tai puhelinnumeron. Ilmoitathan Terolle myös kun saat listalla olevan veneesi myytyä tai jos haluat tehdä muutoksia myynti-ilmoitukseen.

Purjevene Buchanan 37.5

Pituus: 11.43 m

Rakentamisvuosi: 2003

75.000 €

Päämateriaalit tammi ja mänty. Painokaaret ja rimalaita 24 mm, teak-kansi. Valmistuksen jälkeinen tarkastus Jussi Mannerberg/Finnboat. Jooli‐rikattu, alumiinimasto, rullagenua, fokka, isopurje, mesaani. 

SY Najadi, Alan H. Buchananin suunnittelema mahonkinen klassikkovene

Pituus: 10.4 m

Rakentamisvuosi: 1965

45000 €

Alan H. Buchananin suunnittelema 1965 Eino Antinojan veistämöllä Huhmarissa rakennettu mahonkinen klassikkomerkitty purjevene. Myyjä on yksi veneen rakentajista.

Puoliliukuva uusi klassikkovene

Pituus: 7 m

Rakentamisvuosi: 2019

40.000 €

Suunnittelija Jac M Iversen, 1936, piirustus on haettu Tukholman merimuseosta ja vene on rakennettu originaalikuvan mukaiseksi 2019.

Chris Craft Cavalier Crusader 36

Pituus: 10.8 m

Rakentamisvuosi: 1967

38.000 €

Näitä täysmahonkisia kaunottaria tehtiin vain 85 kpl vuosina 1966-68. Tämä yksilö on myyty uutena Suomeen ja lienee ainoa täällä, jos ei jopa koko Euroopassa. Maksanut uutena kolmen uuden helsinkiläisen kerrostalokolmion verran.

Meriläinen / Seppo Suurnäkki ”Wilma”

Pituus: 10.3 m

Rakentamisvuosi: 1973

31.900 €

Suurnäkin veistämä tukeva ja tilava matkavene takuulla Suomen laajimmalla varustuksella. Ollut venealan ammattilaisen omistuksessa viimeiset 15 vuotta. Hyvä perhevene kovaan käyttöön, ja siinä se on ollutkin. Kaikki tekniikka on uusittu tai läpikäyty. Tähän ei pysty kertomaan, mitä kaikkea veneeseen on vuosien saatossa tehty, mutta käsi on ehtinyt käymään joka kolkassa, joissain useampaankin otteeseen. Tästä oikeasti hyvä ja nätti käyttövene pitkäksi aikaa, ei ole kone- ja tekniikkamurheita edessä.

Mäntyfiskari, Eino Reponen

Pituus: 10.3 m

Rakentamisvuosi: 1972

27.900 €

Mäntyrunkoinen, kansi tammi, hytit mahonki. Historia tiedossa, pohjan kyllästys 2020, vannasputki ja akseli -19. Hienossa kunnossa ja hyvässä lakassa.