Puupaatin Venepörssi​

Puupaatin Puuvenepörssi on nyt myös verkossa

Puuveneen omistajalla on perinteisesti kaksi ilon päivää, veneen ostaminen ja veneen myyminen. Etsi listalta itsellesi uusi vene tai myy vanha veneesi puuveneharrastajalle. Puuvenepörssissä ilmoittaminen on maksutonta Suomen Puuveneilijöiden jäsenille eli jos et ole vielä yhdistyksen jäsen ja olet myymässä venettäsi, liity yhdistykseen ja lisäämme myynti-ilmoituksesi listalle. Ilmoitusta varten tarvitsemme sinulta myytävän veneen nimen ja/tai tyypin, myyvän kuvan tai kuvia veneestä, hintapyynnön (emme julkaise ilmoituksia ilman hintaa), veneen pituuden, rakennusvuoden, kuvauksen veneestä, sen kunnosta, korjauksista, varusteista ja sijainnista, sekä sinun yhteystietosi, sähköpostin tai puhelinnumeron. Ilmoitathan Terolle myös kun saat listalla olevan veneesi myytyä tai jos haluat tehdä muutoksia myynti-ilmoitukseen.

Tasaperäinen / Gustav Johnson

Pituus: 10.05 m

Rakentamisvuosi: 1968

25000 €

Hondurasmahonki, otettu puupuhtaaksi v. 2016 ja käsitelty pellavaöljyllä ja lakattu x10, samoin sisäosat v. 2017.

Summalainen moottorivene

Pituus: 10.80 m

Rakentamisvuosi: 1990

24500 €

Kokonaan katettu, tilava ja merikelpoinen matkavene. Ylärakenteet mahonkia ja runko mäntyä, kyljet / pohja 25mm lautaa.

Moottoripurjehtija Hannele tammea ja mahonkia

Pituus: 9.0 m

Rakentamisvuosi: 1964

22000 €

Erinomaisessa kunnossa oleva, hyvin huollettu ja hoidettu vene, joka on ollut samalla omistajalla 34 vuotta. Erittäin vankkarakenteinen, vakaasti käyttäytyvä ja turvallinen vene.

Meriläinen

Pituus: 9.5 m

Rakentamisvuosi: 1984

22000 €

Kaikki kansirakenteet uusittu, runko tiivistetty, uudet polttoainetankit, uudet patjat.

Honduras-mahonkinen fiskari

Pituus: 10 m

Rakentamisvuosi: 1900

20500 €

Nyt tarjolla uniikki harvinaisuus, tällaista toista ei vastaan tule. Suomisen veneveistämössä Kustavissa käsintehty ainut Suomessa oleva kaunis Honduras-Mahonki-Fiskari. Todellinen uiva kesämökki. Huolella pidetty ja huollettu.

R.O.R.C. – avomeriristeilijä FINNGIRL 

Pituus: 8.8 m

Rakentamisvuosi: 1967

19500 €

Eivind Stillin itselleen suunnittelema avomerivene. Runko on rakennettu perinteiseen tapaan mahonkilaudasta kaarille Jakobstads Båtvarvilla, mutta on käytetty moderneja liimoja. Veneen runko on edelleen täysin tiivis. Hyvin purjehtiva, käyttövalmis ja mutkaton vene uusilla purjeilla ja käytännössä uudella moottorilla. Kunto hyvä, ei isoja remontteja odottamassa. Veneestä on kattava historia kirjassa Unelmien puuveneet. Ota yhteyttä ja lähetän lisätietoa sähköpostissa. Nähtävissä Turussa Turun veneveistämöllä. Finngirl on klassikkovenerekisterissä.