Puupaatin Venepörssi​

Puupaatin Puuvenepörssi on nyt myös verkossa

Puuveneen omistajalla on perinteisesti kaksi ilon päivää, veneen ostaminen ja veneen myyminen. Etsi listalta itsellesi uusi vene tai myy vanha veneesi puuveneharrastajalle. Puuvenepörssissä ilmoittaminen on maksutonta Suomen Puuveneilijöiden jäsenille eli jos et ole vielä yhdistyksen jäsen ja olet myymässä venettäsi, liity yhdistykseen ja lisäämme myynti-ilmoituksesi listalle. Ilmoitusta varten tarvitsemme sinulta myytävän veneen nimen ja/tai tyypin, myyvän kuvan tai kuvia veneestä, hintapyynnön (emme julkaise ilmoituksia ilman hintaa), veneen pituuden, rakennusvuoden, kuvauksen veneestä, sen kunnosta, korjauksista, varusteista ja sijainnista, sekä sinun yhteystietosi, sähköpostin tai puhelinnumeron. Ilmoitathan Terolle myös kun saat listalla olevan veneesi myytyä tai jos haluat tehdä muutoksia myynti-ilmoitukseen.

Summassa valmistettu meriläismallinen

Pituus: 8 m

Rakentamisvuosi: 1985

11.900 €

Veneveistäjän vuosittain huoltama kaunokainen. Makuupaikkoja 2+2. Keittiöstä löytyy kaikki tarpeellinen perheen kanssa retkeilyyn. 

Uniikki pellinkiläinen

Pituus: 9 m

Rakentamisvuosi: 1969

10.800 €

Vuonna 1969 Henry Orrman’in veistämä ja vuoden 2005-06 aikana täysin remontoitu uniikki pellinkiläinen. Runko mäntyä, täkki ja torppa mahonkia ja täkin rimoitus oregon pinea. Hyväkuntoinen ja nätti, kovassakin kelissä hyvin käyttäytyvä merikelpoinen puoliliukuva vene. Matkavauhti 10+ knts. Kone huollettu vuosittain, runko ja täkki hiottu ja lakattu keväisin. Pyynnöstä saatavana lisää kuvia remontista. Kaikki asialliset tarjoukset huomioidaan.

Summalainen

Pituus: 9.5 m

Rakentamisvuosi: 1982

7400 €

Hyväkuntoinen vuoden 1982 summalainen puuvene Perkins-moottorilla. Vene myydään täysin käyttökuntoisena ja pääosiltaan kunnostettuna. Sisätiloista löytyy makuupunkat neljälle, ajohytti, pöytä, septivessa, uunillinen spriiliesi sekä jääkaappi. 35×30 mäntyrimasta valmistettu tasasaumarunko on kauttaaltaan hiottu, läpikyllästetty (pellavaöljy sekä sinkkinaftenaatti lahonsuoja-aineena) ja lakattu vesirajan yläpuolelta kiinanpuuöljylakalla vuonna 2015.

Mahonkinen moottorivene Thalatta

Pituus: 5.2 m

Rakentamisvuosi: 1963

7000 €

Kunnostettu/rakennettu uusiksi v. 2004. Ajokunnossa pidetty vuosittain ja mm. vesihiihtoa harrastettu. 

Moottori Mercury 50hp efi+smartcraft vm. 2003. Ajettu n. 250h. Jakohihna 2018, vesipumpun ropeli 2019.

Mahonkinen Vindö 30

Pituus: 9.10 m

Rakentamisvuosi: 1967

6500 €

Mahonkinen Vindö 30 -purjevene.
Vene nähtävissä nyt talvella Kemiössä (Taalintehtaalla).
Kesällä HSK:lla Lauttasaaressa Helsingissä.