Puupaatin Venepörssi​

Puupaatin Puuvenepörssi on nyt myös verkossa

Puuveneen omistajalla on perinteisesti kaksi ilon päivää, veneen ostaminen ja veneen myyminen. Etsi listalta itsellesi uusi vene tai myy vanha veneesi puuveneharrastajalle. Puuvenepörssissä ilmoittaminen on maksutonta Suomen Puuveneilijöiden jäsenille eli jos et ole vielä yhdistyksen jäsen ja olet myymässä venettäsi, liity yhdistykseen ja lisäämme myynti-ilmoituksesi listalle. Ilmoitusta varten tarvitsemme sinulta myytävän veneen nimen ja/tai tyypin, myyvän kuvan tai kuvia veneestä, hintapyynnön (emme julkaise ilmoituksia ilman hintaa), veneen pituuden, rakennusvuoden, kuvauksen veneestä, sen kunnosta, korjauksista, varusteista ja sijainnista, sekä sinun yhteystietosi, sähköpostin tai puhelinnumeron. Ilmoitathan Terolle myös kun saat listalla olevan veneesi myytyä tai jos haluat tehdä muutoksia myynti-ilmoitukseen.

Summalainen Meriläinen

Pituus: 11.50 m

Rakentamisvuosi: 1982

16500 €

Huolella kunnostettu ja erinomaisessa kunnossa oleva Seppo Suurnäkin vuonna -82 veistämä mäntyrunkoinen Summalainen Meriläinen etsii uutta omistajaa. Vuosihuoltojen lisäksi tehty seuraavat kunnostukset: Runko hiottu puulle, kyllästetty (pellavaöljy, pineenitärpätti, sinkkinaftenaatti-seos), petsattu mahongin väriseksi ja lakattu 10 krt Le Tonkinois-lakalla.

One off daycruiser

Pituus: 6.30 m

Rakentamisvuosi: 2004

15900 €

Savolaisen puuveneveistäjän itselleen rakentama vene. Tässä todellinen katseenkääntäjä ja laiturissa löytyy aina juttuseuraa.

Boghammar-kaunotar 1937

Pituus: 8.5 m

Rakentamisvuosi: 1937

14900 €

Ruotsalainen kaunotar valmiina kesän retkille. Täysin entisöity 2002-2006.

Fiskari Kumpuselkä

Pituus: 8.5 m

Rakentamisvuosi: 1979

13000 €

Veistetty 1979 Merikarvialla, rakentaja Kumpuselkä.

Runko mahonkia, limisaumainen, puuosat ehjät. Runko kyllästetty joka vuosi. Runko lakattu, samoin kannet. Vene esiintyy ’Risto Räppääjä ja viileä Venla’ -elokuvassa.

Summassa valmistettu meriläismallinen

Pituus: 8 m

Rakentamisvuosi: 1985

11900 €

Veneveistäjän vuosittain huoltama kaunokainen. Makuupaikkoja 2+2. Keittiöstä löytyy kaikki tarpeellinen perheen kanssa retkeilyyn. 

Högsjöbåt

Pituus: 8.90 m

Rakentamisvuosi: 1964

11000 €

Vuonna 1962 veistetty ruotsalainen mäntymoottorijahti. Tukevaa ja vakaata menoa Norrköpingin suunnalta. Sivusarjat (hondurasin)mahonkia. Moottori helppohoitoinen jokivenemalli.