Puupaatin Venepörssi​

Puupaatin Puuvenepörssi on nyt myös verkossa

Puuveneen omistajalla on perinteisesti kaksi ilon päivää, veneen ostaminen ja veneen myyminen. Etsi listalta itsellesi uusi vene tai myy vanha veneesi puuveneharrastajalle. Puuvenepörssissä ilmoittaminen on maksutonta Suomen Puuveneilijöiden jäsenille eli jos et ole vielä yhdistyksen jäsen ja olet myymässä venettäsi, liity yhdistykseen ja lisäämme myynti-ilmoituksesi listalle. Ilmoitusta varten tarvitsemme sinulta myytävän veneen nimen ja/tai tyypin, myyvän kuvan tai kuvia veneestä, hintapyynnön (emme julkaise ilmoituksia ilman hintaa), veneen pituuden, rakennusvuoden, kuvauksen veneestä, sen kunnosta, korjauksista, varusteista ja sijainnista, sekä sinun yhteystietosi, sähköpostin tai puhelinnumeron. Ilmoitathan Terolle myös kun saat listalla olevan veneesi myytyä tai jos haluat tehdä muutoksia myynti-ilmoitukseen.

Summassa valmistettu meriläismallinen

Pituus: 8 m

Rakentamisvuosi: 1985

12.500 €

Veneveistäjän vuosittain huoltama kaunokainen. Makuupaikkoja 2+2. Keittiöstä löytyy kaikki tarpeellinen perheen kanssa retkeilyyn. 

Uniikki pellinkiläinen

Pituus: 9 m

Rakentamisvuosi: 1969

10.800 €

Vuoden 2005-06 aikana täysin remontoitu uniikki pellinkiläinen. Runko mäntyä, täkki ja torppa mahonkia ja täkin rimoitus oregon pinea. Hyväkuntoinen ja nätti, kovassakin kelissä hyvin käyttäytyvä merikelpoinen puoliliukuva vene. Matkavauhti 11 kts. Kone huollettu vuosittain, runko ja täkki hiottu ja lakattu keväisin.

Fiskari

Pituus: 11 m

Rakentamisvuosi: 1976

10.000 €

Hyvin pidetty ja ajattoman kaunis puuvene.

Pellinkiläinen, Julius Liljeberg

Pituus: 10 m

Rakentamisvuosi: 1967

10.000 €

Etuhytillinen pellinkiläinen fiskari 1967, veistäjä Julius Liljeberg.
Runko, täkit ja hytin sivusarjat otettu puulle, kyllästetty ja lakattu 2017.

S/Y Sabina

Pituus: 8.69 m

Rakentamisvuosi: 1963

Ekologista veneilyä: purjeilla tai sähköllä – omista aurinkokennoista (ja silloin tällöin laiturisähköstä)
Suunnittelija Olle Enderlein
Rakennettu 1963 Vatorilla
Apukone sähkömoottori Perm 4,8 kW
Klassikkorekisterissä, sisustus alkuperäinen

Eero Rannan veistämä fiskari

Pituus: 8 m

Rakentamisvuosi: 2008

Vene on vuosittain ollut ammattilaisella säilytyksessä. Rungossa on materiaalina käytetty mäntyä ja hytti on mahongista, kansi Oregon Pineä ja kaaret saarnea. Kaksoisakkujärjestelmä, plotteri ja jääkaappi normaalin perusvarustuksen lisäksi.