Puupaatin Venepörssi​

Puupaatin Puuvenepörssi on nyt myös verkossa

Puuveneen omistajalla on perinteisesti kaksi ilon päivää, veneen ostaminen ja veneen myyminen. Etsi listalta itsellesi uusi vene tai myy vanha veneesi puuveneharrastajalle. Puuvenepörssissä ilmoittaminen on maksutonta Suomen Puuveneilijöiden jäsenille eli jos et ole vielä yhdistyksen jäsen ja olet myymässä venettäsi, liity yhdistykseen ja lisäämme myynti-ilmoituksesi listalle. Ilmoitusta varten tarvitsemme sinulta myytävän veneen nimen ja/tai tyypin, myyvän kuvan tai kuvia veneestä, hintapyynnön (emme julkaise ilmoituksia ilman hintaa), veneen pituuden, rakennusvuoden, kuvauksen veneestä, sen kunnosta, korjauksista, varusteista ja sijainnista, sekä sinun yhteystietosi, sähköpostin tai puhelinnumeron. Ilmoitathan Terolle myös kun saat listalla olevan veneesi myytyä tai jos haluat tehdä muutoksia myynti-ilmoitukseen.

Mahonkinen Vindö 30

Pituus: 9.10 m

Rakentamisvuosi: 1967

6500 €

Mahonkinen Vindö 30 -purjevene.
Vene nähtävissä nyt talvella Kemiössä (Taalintehtaalla).
Kesällä HSK:lla Lauttasaaressa Helsingissä.

Matkavene

Pituus: 7.2 m

Rakentamisvuosi: 1978

4000 €

Kuidutettu matkavene ollut omistuksessa 5 vuotta, nyt kaksi vuotta ollut trailerilla. Omistusaikana uusittu sähköt kokonaan, rakennettu kahden akun järjestelmä.

Merikelpoinen ja nopea silakkamarkkinafiskari

Pituus: 10.20 m

Rakentamisvuosi: 1968

4000 €

Nyt on hieno vanha perinteinen puufiskari myynnissä! Veneenrakentaja Uddströmin (Emäsalo) veistämä, todella merikelpoinen ja nopea perinnevene. Vene ollut saman suvun omistuksessa alusta asti, näkynyt Stadin Silakkamarkkinoilla vuosikymmenien ajan. Ajat ja tarpeet muuttuu ja myydään nyt tarpeettomana, ollut vesillä viimeksi vuonna 2018 mutta säilytetty venevajassa siitä lähtien.

Omavalmisteinen lobsterivene

Pituus: 6.5 m

Rakentamisvuosi: 2004

4000 €

Savonlinnan ammatti-instituutin puuvenelinjalla valmistettu saarimökin yhteysalus. Vähän ajettu, vain 750h. Katos on poistettavissa.

Norjalainen mahonkiklassikko BB11

Pituus: 6.08 m

Rakentamisvuosi: 1960

3800 €

Norjalainen mahonkiklassikko, mainiosti purjehtiva päiväpursi, joka pärjää tuulessa ja Tuopissa.