Puupaatin Venepörssi​

Puupaatin Puuvenepörssi on nyt myös verkossa

Puuveneen omistajalla on perinteisesti kaksi ilon päivää, veneen ostaminen ja veneen myyminen. Etsi listalta itsellesi uusi vene tai myy vanha veneesi puuveneharrastajalle. Puuvenepörssissä ilmoittaminen on maksutonta Suomen Puuveneilijöiden jäsenille eli jos et ole vielä yhdistyksen jäsen ja olet myymässä venettäsi, liity yhdistykseen ja lisäämme myynti-ilmoituksesi listalle. Ilmoitusta varten tarvitsemme sinulta myytävän veneen nimen ja/tai tyypin, myyvän kuvan tai kuvia veneestä, hintapyynnön (emme julkaise ilmoituksia ilman hintaa), veneen pituuden, rakennusvuoden, kuvauksen veneestä, sen kunnosta, korjauksista, varusteista ja sijainnista, sekä sinun yhteystietosi, sähköpostin tai puhelinnumeron. Ilmoitathan Terolle myös kun saat listalla olevan veneesi myytyä tai jos haluat tehdä muutoksia myynti-ilmoitukseen.

Luvialainen merisoutuvene

Pituus: 4.5 m

Rakentamisvuosi: 2019

4000 €

Tukeva ja merikelpoinen perinnepaatti.

Uusi soutu- tai moottorivene

Pituus: 4.5 m

Rakentamisvuosi: 2020

3900 €

Vene on uusi ja airotkin ovat vielä paketissa. Myyn kaunottaren ajan ja tilanpuutteen vuoksi. Tämä puuvene on luonnossa vielä paljon kuviakin kauniimpi.

Mahonkifiskari

Pituus: 7.6 m

Rakentamisvuosi: 1970

3200 €

Täysmahonkinen fiskari. Vene ollut viimeiset vuodet järvivedessä kaikki kaaret ehjät, kunnosteluja tehty vuosien kuluessa, mutta aina jotain pientä laittamista löytyy. Moottori ja vaihteisto toimii hienosti. Viime kesänä yövytty 12 kertaa.

Klassinen päiväpursi ”Refanut”

Pituus: 5.3 m

Rakentamisvuosi: 2015

Kaunis ja hyväkuntoinen päiväpursi etsii uutta kotia. Täydellinen kauniin purjehduspäivän retkivene on ollut kahtena kesänä Suomen Puuveneosuuskunnan jäsenten käytössä, telakoitu Ouritsaaressa Helsingissä ja pidetty kunnossa pieteetillä. Veneellä on osallistuttu Viaporin Tuoppiin ja se oli myös 2019 Kotkan Puuvenemessuilla.