Puupaatin Venepörssi​

Chris Craft Cavalier Crusader 36

Näitä täysmahonkisia kaunottaria tehtiin vain 85 kpl vuosina 1966-68. Tämä yksilö on myyty uutena Suomeen ja lienee ainoa täällä, jos ei jopa koko Euroopassa. Maksanut uutena kolmen uuden helsinkiläisen kerrostalokolmion verran. Amerikassakaan näitä ei internetin tai Facebookin kautta ole tullut vastaan kuin yksi vedessä ja toinen projektina.

  • Pituus: 10,80m
  • Leveys: 3,60m
  • Syväys: 0,80m
  • Paino: 7500kg
  • Moottorit: 2 x OMC 230 hp V8 bensiini, vm 1988, makeavesijäähdytys, Velvet-vaihteet ja akseliveto

 

Varusteet: Furuno GPS + PC-karttaliitäntä, Furuno kaikuluotain, Raytheon autopilotti ja sähkökompassi, Ritchie magneettikompassi, 2 x autoradio (yksi sisällä, toinen ulkona), maasähkö, Mastervolt 50A maasähkölaturi, aurinkopaneeli, 9kW Webasto diesel-lämmitin kiertovesipattereilla, lämminvesi ja -suihku, iso jääkaappi, WC 60L septitankilla, 2-liekkinen Origo-viinaliesi, 3-akkujärjestelmä (molemmille moottoreille oma käynnistysakku ja isot hupiakut), makuupaikat 6:lle ja rekisteröity 10:lle henkilölle.

Vene on kunnostettu kertaalleen 90-luvun lopulla, senkin jälkeen pidetty hyvin ja siksi edelleen erinomaisessa kunnossa. Pohja on lasikuidutettu vesirajaan saakka jo 80-luvulla. Muutama vuosi sitten kuidutettu osuus hiekkapuhallettiin ja epoksi/myrkkymaalattiin uudelleen. Tällöin myös pohjan puuosat / runko tarkastettiin kahden puuveneammattilaisen toimesta. Tällöin todettiin kuidun olevan hyvin kiinni ja puuosat hyväkuntoiseksi, eikä ollut järkeä irroittaa kuitua. Ammattilaisten sanoin työ olisi ollut suuri ja hyöty pieni (vain painoa alas). Lisäksi jos olisi poistanut kuidun, olisi saanut kevään vesillelaskuturvotukset.

Vene on erinomaisessa käyttökunnossa, pressukin uusittu muutama vuosi sitten ja lakkapinnat hyvät. Ulkokannet ja avotila ovat teak-pinnoilla alkuperäisyydestä poiketen, mutta muuten vene on asultaan hyvin alkuperäinen. Veneen runko on maalattu valkoiseksi jo tehtaalta. Hytin ja ohjaamon katto on epoksoitu ja päällystetty valkoisella vinyylillä. Veneeseen kuuluu talvitelakointia varten traileri ja muutaman vuoden vanha teräsrunkoinen kasattava/purettava Dancover 12×4,5m pressukaarihalli. Vene sijaitsee Espoon Suomenojalla, ja sitä on helppo käydä katsomassa myös talvella sen omassa pressuhallissa, jossa on  mukava tehdä myös kevätvalmistelut ennen vesille laskua.

Tämä on tilaisuus jollaista ei usein tule, joten ole rohkea ja ota yhteyttä.

Hinta

38000 €

Ota yhteyttä myyjään