Puupaatin Venepörssi​

Meriläinen / Seppo Suurnäkki ”Wilma”

Meriläinen / Seppo Suurnäkki ”Wilma” vm 1973

  • Pituus LOA 10,30m
  • Leveys 3,0m
  • Syväys 0,8m
  • Paino tyhjänä 5500kg
  • Moottori Vetus M45 42hp vm 2017, alle 200h ajettu, kulutus 3,5-4l/h / 7kts Hyvin äänieristetty ja hiljainen
  • Tankit: Polttoaine 500l, vesi 200L, septi 90l, lämminvesivaraaja 20l, valmius lisävesisäiliölle.

 

Suurnäkin veistämä tukeva ja tilava matkavene takuulla Suomen laajimmalla varustuksella. Ollut venealan ammattilaisen omistuksessa viimeiset 15 vuotta. Hyvä perhevene kovaan käyttöön, ja siinä se on ollutkin. Kaikki tekniikka on uusittu tai läpikäyty. Veneessä mm. Safire 36Di lämmitin, liesi, jääkaappi, sähkö WC, lämmin painevesi, bidee sisällä ja suihku uimatasolla. VHF / AIS, karttaplotteri, sähköinen ankkurivinssi radiokauko-ohjaimella,  autopilotti radiokauko-ohjaimella, jääkaappi, stereot, subwoofer, maasähkölaturi 40A, kaksoisakkujärjestelmä, hupiakut 2 vuotta vanhat 440Ah, 2x200W aurinkopaneelit.

Venettä on huollettu ja ylläpidetty koko 15 vuoden ajan säännöllisesti. Viimeksi 2018 talvella vene oli veistämöllä, jossa perästä korjattiin katkenneet kaaret ja vaihdettiin perätieviin päättyvistä 4 alimmasta laudasta loppupäät ja perätieviin laitettiin uutta puuta. 2017 korjattiin lautojen liitoksia veden alapuolisissa osissa. Runko ollut puupinnalla 2005/2013. Tähän ei pysty kertomaan, mitä kaikkea veneeseen on vuosien saatossa tehty, mutta käsi on ehtinyt käymään joka kolkassa, joissain useampaankin otteeseen. Tästä oikeasti hyvä ja nätti käyttövene pitkäksi aikaa, ei ole kone- ja tekniikkamurheita edessä.

Vene on telakoituna Suomenojan venesatamassa. Hintaan kuuluu teräspukit ja teräsrunkoinen tehdasvalmisteinen pressuhalli, jossa on hyvä tehdä kevätkunnostukset.

Vaihdossa voidaan huomioida mökki-/yhteysvenekäyttöön sopiva HT-/pulpettivene. Kalliimman vaihdokin osuessa kohdalle voidaan maksaa myös välirahaa.

Hinta

31.900 €

Ota yhteyttä myyjään