Puupaatin Venepörssi​

Summalainen Meriläinen

Huolella kunnostettu ja erinomaisessa kunnossa oleva Seppo Suurnäkin vuonna -82 veistämä mäntyrunkoinen Summalainen Meriläinen etsii uutta omistajaa. Vuosihuoltojen lisäksi tehty seuraavat kunnostukset: Runko hiottu puulle, kyllästetty (pellavaöljy, pineenitärpätti, sinkkinaftenaatti-seos), petsattu mahongin väriseksi ja lakattu 10 krt Le Tonkinois-lakalla. Teak-kannen tiivistemassat uusittu, ruuvit upotettu syvemmälle ja tulpattu, saumamassat uusittu ja kansi hiottu. Koppi ja katto maalattu ulkoa.

Asuinhytti remontoitu lattiasta kattoon: Eristys ja seinävanerit vaihdettu, katto paneloitu, 2cm paksu merbau-lattia, keittiö uusittu kokonaisuudessaan. Lisäksi uusittu: jääkaappi, kaasuhälytin, kaasut, sähköt, valaistus, juomavesipumppu, patjat ja parisängyksi laskeutuva pöytä. Lisäksi lämmityspatterit sekä putket on uusittu. Samoin WC-pönttö.

Ohjaamon katto on paneloitu, uusi merbau ulko-ovi sekä taittuva ohjauspenkki asennettu. Hupiakut (2×180) uusittu. Moottoriin vaihdettu polttoaine, vesiletkuja ja merivesipumpun sisuskalut sekä dieselpumpun kalvot.

Ohjaamo on sisäkattoa lukuun ottamatta alkuperäisessä kunnossa, tutkan koppa hajosi talvisäilytyksessä, ajovalojen tuet on huonot ja pari kolme kaiteen alaosan tukipuuta täytyy vaihtaa (neljä vaihdettu jo aikaisemmin).

Pituus: 11,5 m
Leveys: 3,5 m
Syväys: 1,2 m
Paino: 8 t
Moottori: Volvo Viking/Diesel/120 Hv/1965/D67C

Makeavesisäiliöt: kuuma n.180L (lämpenee moottorin käydessä) ja kylmä 100+50L). Septitankki imutyhjennyksellä.
Jääkaappi+liesi
Kaiku
Karttaplotteri
Tutka

Vene sijaitsee Kotkassa.

Hinta

16500 €

Ota yhteyttä myyjään